ECREB YOUNG e-MEETING: RESURSE ELECTRONICE DE CERCETARE PENTRU STUDENŢII FEAA

Ecreb Young e-Meeting 18.03.2022-1-1
Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor (FEAA, UVT) invită studenții de la ciclurile licență și master la o prezentare interactivă a resurselor electronice de cercetare menite să ii susțină în realizarea activității de cercetare științifică, în participarea lor la viitoare competiții științifice studențești, dar și în elaborarea lucrărilor de licență/disertație. Evenimentul este organizat  sub egida ECREB, fiind deschis

Start

March 18, 2022 - 11:00 am

End

Address

  View map

Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor (FEAA, UVT) invită studenții de la ciclurile licență și master la o prezentare interactivă a resurselor electronice de cercetare menite să ii susțină în realizarea activității de cercetare științifică, în participarea lor la viitoare competiții științifice studențești, dar și în elaborarea lucrărilor de licență/disertație.

Evenimentul este organizat  sub egida ECREB, fiind deschis și cadrelor didactice care îndrumă studenții/masteranzii FEAA în activitatea de cercetare.

ECREB YOUNG e-MEETING va avea loc vineri, 18 martie, 11:00 am. Întâlnirea este moderată de ȘTEFANA MARIA DIMA, PhD.Habil.CSII, ECREB.

Linkul de participare Google Meet este următorul:  https://meet.google.com/cqz-djan-mos

Vă așteptăm cu drag!

MORE DETAILS

Powered by themekiller.com